FAQ

Hoe worden de kalenders geleverd?
In principe worden de kalenders gewoon verstuurd per pakketdienst. Wel begrijpen wij als arme studenten dat dit soms best duur kan zijn. Je kan ons dus ook altijd een mailtje sturen of je ze op bepaalde roeievenementen kan ophalen.

Hoe is de levertijd?
Wij streven ernaar om de kalenders altijd binnen een week bij jou thuis op de deurmat te hebben. Mocht er nou echt veel haast bij zijn, kan je altijd mailen en kijken we wat er mogelijk is.

Hoe bestel ik een kalender?
Klik hier

Kan ik meer dan één kalender bestellen?
Jazeker! Graag zelfs. Een hartstikke leuk cadeautje op verjaardagen, 21-diners, moederdagen of vrijgezellenfeestjes. Tevens is de verzending vanaf 3 kalenders gratis.

Ik ben een man, waarom zou ik deze kalender bestellen?
Naast dat het feit dat het een zeer mooie kalender is, ongeacht je geslacht of seksuele voorkeur, begrijpen we dit natuurlijk wel. Daarom zijn er ook een aantal maanden opgedragen aan ons mooie stuurtje Aranka en is er zelfs een gastoptreden van de lichte dames.

Merijn Soeters?
Jazeker! Een gerenommeerde fotograaf, vooral bekend binnen de roeiwereld, maar algemeen erkend fototalent. Zijn foto’s worden geregeld gebruikt door de nationale dagbladen als Parool, NRC, etc. Check hier zijn website: www.merijnsoeters.com/.

Ik ben geen Skøllie, waarom zou ik deze kalender bestellen?
Hoewel we deze kalender zeker maken om Skøll te helpen, is het absoluut geen verenigingskalender. Het is een fraaie kalender met mooie mannen!

Wat voor kalender is het?
Wij hebben gekozen om een verjaardagskalender te maken. Zodoende gaat hij meer dan een jaar mee en kun je langer genieten van de prachtige afbeeldingen.

Waar gaat het geld wat ik betaal heen?
De opbrengst gaat, min de productiekosten, naar de verbouwing van Skøll.

Waar kan ik meer informatie vinden over die verbouwing?
Check https://skoll.nl/verbouwing/